Wegenwerken

Vanaf 1 februari 2016 werken het Agentschap Wegen en Verkeer, Aquafin en de gemeente Middelkerke aan de vernieuwing van de N318 Westendelaan tussen het nieuwe pompstation van Aquafin aan de start van de bebouwde kom komende uit Middelkerke en de Baronstraat. De weg en riolering worden er in 430 werkdagen volledig vernieuwd.

De werken starten op 1 februari met de grondige facelift van de Westendelaan. De weg wordt in fases opgebroken, de oude riolering verwijderd en een nieuw gescheiden stelsel komt in de plaats. Dit gescheiden stelsel voert het regenwater en vuilwater afzonderlijk af. Vervolgens koppelt men de huizen en andere gebouwen over op de nieuwe riolering.

Na het uitvoeren van de ondergrondse werken start de heraanleg van de nieuwe bovenbouw. De weg wordt over de volledige breedte vanaf de fundering opnieuw opgebouwd. Zowel de rijweg, fietspaden als voetpaden zullen dus volledig vernieuwd worden. Gespreid over de volledige zone die heraangelegd wordt komen er groenvoorzieningen en nieuw straatmeubilair om het geheel een aangenaam karakter te geven.

meer hierover op de website van Wegen en Verkeer

 

tomcartoon wegenwerken files

Indien U op de hoogte wil blijven van de werken, schrijf U dan in op de nieuwsbrief van agentschap Wegen en Verkeer!

Designed by Gallery34